Press Online :: Vesti dana

2011-04-20

4 poze u seksu koje žene obožavaju


Baš poput muškaraca i žene imaju omiljene položaje u seksu koji ih dovode do vrhunca strasti.

Ženska mašta pokriva širok spektar položaja, ali postoje oni kojima žene jednostavno ne mogu odoleti

1. Misionarski položaj

Misionarski položaj je definitivno podcenjen. Ovo je za žene jedna od najboljih položaja, a vrhunac mogu doživeti na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koje vole osetiti snagu muškog tela.

2. Ples u krilu
Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osećaj kontrole igre, a moć je uvek jak afrodizijak. Boravak gore se ne mora ograničavati samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osetili. Budite maštoviti!

3. Spoon položaj
Ovaj položaj popularan je kod oba pola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane oko njenog tela. Reč je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nežne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.

4. Seks na stolu
Još jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka što će muškarcu pružiti veliku slobodu kretanja. Isprobajte ovaj špoložaj na kuhinjskom stolu, perilici, klaviru ili na haubi vašeg automobila.


Izvor:zadovoljnahr

Нема коментара:

Постави коментар