Press Online :: Vesti dana

2011-04-12

Bizarni Guinnessovi rekordi: Najveći penis na svetu dug 34 cm, 'najplodnija' žena rodila 69 dece, Japanci rekorderi u orgijanju...


Guinnessova knjiga puna je bizarnih rekorda, ali ipak najviše pažnje privlače oni seksualni.

Neki mogu zahvaliti genetici na neverovatnoj 'obdarenosti', a neki su se sami potrudili da se o njima priča 

Najveći i najmanji penis

Živi vlasnik najdužeg penisa na svetu je Jonah Falcon, koji je dopustio da mu polni organ izmere pred kamerama. Dužina njegovog penisa u opuštenom stanju iznosi 24 cm, a u erekciji impresivnih 34 cm.

Službeno, najduži penis je pripadao anonimnom čoveku koji je živeo početkom 20. stoleća, a njegov 'ponos' izmerio je Dr. Robert Dickinson. Muškarac je imao penis dug 34 centimetra, obima 16 centimetara.

Najmanji penis ikad izmeren bio je dug samo jedan centimetar.

Najplodnija majka

Valentina Vassilyeva, supruga Feodora Vassilyeva, ruskog seljaka koji je živeo u 18. stoleću, tokom života rodila je 69 dece i to je otprilike sve što se zna o ovoj neverovatnoj ženi. Ruskinja je 16 puta rodila blizance, sedam puta trojke i četiri puta četvorke.

Živa žena koja je rodila najviše dece je Leontina Albina iz San Antonija u Chileu, koja tvrdi da je rodila 64 dece. Upisana je kao majka za 'samo' njih 55.

Najmlađi i najstariji otac

Maleni Shaun Steard iz Engleske imao je samo 12 godina kada se upisao kao otac deteta, no veruje se da na svetu postoje i mlađi očevi, samo to nije dokumentovano.

Indijac Ramjeet Raghav je postao otac u 94. godini. Ovaj vitalni starac koji, osim što svakog jutra ustaje u šest sati i bavi se kopanjem kanala i obradom zemlje kako bi prehranio porodicu, može zadovoljiti svoju 50-godišnju suprugu i tri, četiri puta svake noći.

Najveća orgija

Kada je reč o rekordu u grupnom seksu, onda su Japanci apsolutni prvaci. Upravo oni, zahvaljujući besramnim volonterima, drže rekord za najveću dokumentovanu orgiju. Njih 250 skupilo se u skladištu, a sve su snimile kamere i profesionalni fotografi. Kompletan snimak orgije je dostupna i na DVD-u.


Izvor:depoba

Нема коментара:

Постави коментар