Press Online :: Vesti dana

2011-04-05

"Žena vampir" ima oštre zube, rogove i prekrivena je tetovažama ( Video )

Tetovaže uglavnom služe da ukrase telo, upravo iz tog razloga tetoviranje se ponekad naziva i umetnošću.

Za neke, poput Meksikanke Marije Jose Cristerna (35), tetoviranje je zavisnost.

Najnoviji trendovi u tetiranju prikazani su na sajmu "Tatuaje Expo 2011" u Meksiku, a 150 umetnika je predstavilo svoje umeće oslikavanja ljudskog tela. Ipak, daleko najviše pažnje je izazvala Maria Jose Cristerna, o njoj se raspravljalo više nego o trendovima u tetoviranju. 

Maria je poznata kao "žena vampir". Ne samo da ima tetovaže po celom telu, već je čak ugradila i rogove, vampirske zube i razne pirsinge po telu, te promenila boju očiju. 

Kako god je drugi videli i šta god mislili o njoj, ova majka četvoro dece kaže da je sretna. 

"Moje tetovaže oslikavaju ono što je unutar mene. Lično sam doživela nasilje u porodici, tako da su se desile mnoge promene u mom životu. Ali, najvažnije je da sam sretna", rekla je Maria novinarima, prenose meksički mediji.

Ona tvrdi da nikada nije doživela neugodnosti zbog svog izgleda, zahvaljujući kojem je postala međunarodno poznata. Za nju raditi posao majstora za tetoviranje znači biti besmrtan, jer ostavlja svoj trag na koži drugih ljudi. Maria ne planira stati na ovome, naredno šta će uraditi je da stavi implantate u stražnji deo glave, poput onih rogova na čelu.


Izvor:sarajevox

Нема коментара:

Постави коментар