Press Online :: Vesti dana

2017-06-07

Ovi seksi saveti će vas raspametiti!

Zbog ovoga ćete zavoleti hladne i tmurne dane, jer se podrazumeva prilično visoka temperatura u vašem krevetu…

Pobedite sumorno raspoloženje vatrenim orgazmima, koji će vas ugrejati i učiniti da se osećate kao da se na godišnjem odmoru na tropskom ostrvu. "Cosmopolitan" prenosi savete koji će pomoći i vama i vašem muškarcu da se dobro zagrejete i potpuno zaboravite na činjenicu da je napolju hladno!

1. Neka bude ukusno

Lubrikanti sa ukusima su tako zabavni, a naročito oni koji imaju efekat zagrevanja! Odaberite svoj omiljeni ukus i uživajte u duploj poslastici.

2. Vrela masaža

Ulje za masažu zagrejte pre upotrebe, a onda se bacite na senzualnu masažu. Nije toliko važna tehnika, koliko činjenica da se trljate jedno o drugo, da je klizavo, da je topolo i da je totalno seksi!
3. Još vreliji vosak

Ne morate da budete fan sado-mazo seksa da biste u ovome uživali, jer malo vruće inovacije nikada nije na odmet. Kada vruć vosak dođe u dodir sa kožom, prožeće vas slatki žmarci, ali je bitno da ipak budete pažljivi – kapnite malu količinu voska i to sa visine od bar pola metra, kako bi se vosak malo prohladio dok ne stigne do kože.

4. Senzualna kupka

Napravite kupku sa eteričnim uljima i puno sapunice. Smestite se iza njega i nežno mu masirajte glavu. Seks u kadi može da bude nezgodan, a uvek je tu i opasnost od infekcija, ali zajednička kupka može da bude odlična predigra i uvod u maraton koji će se nastaviti kasnije u toploj spavaćoj sobi.

5. Oralni seks pod tušem

Pustite da vrela voda klizi po vama, okupajte ga od glave do pete, a zatim mu pružite oralno zadovoljstvo. Posle toga ste vi na redu.

6. Klasična scena u kadi

Ovo preporučujemo samo ako imate dovoljno držača oko tuš kabine, kako stvari ne bi postale nezgodne. Stavite jednu nogu na ivicu kade ili tuš kabine, neka on uđe u vas od pozadi, a tuš koristite za stimulaciju klitorisa.

7. Solo zabava

Ko kaže da vam za vrelo veče treba partner? Za solo akciju u kadi imate dve mogućnosti – vodu iz česme ili iz tuša, šta god da vam više prija, a možete i da kombinujete.

8. Mokro i klizavo

Problem sa vođenjem ljubavi pod tušem je taj što voda spira vašu prirodnu vlažnost, pa je zato dobro da u ovoj situaciji koristite lubrikant, i to onaj na bazi silikona.

9. Bezobrazna patkica

Sećate se svoje omiljene gumene patkice za kupanje? Pa, postoji verzija za odrasle i zove se vodootporni vibrator. Nabavite jedan i uključite ga u zbavu, bilo da ste solo, ili sa partnerom.

10. Seksi trening

Zagrejte mišiće u spavaćoj sobi, tako što ćete se malo više potruditi, a benefiti su dvostruki – snažan orgazam i snažni mišići. U pozi žena na vrhu, umesto da se oslonite na kolena kao obično, smestite stopala sa obe strane njegovih kukova i onda se pomerajte gore-dole po njegovoj alatki. Volećete svoje zategnute budite i guzu!

11. Ostanite obučeni

Ako je suviše hladno da biste se skinuli, ostavite deo odeće na sebi, jer zapravo i to ima svoje prednosti. Dodir čipke vaših gaćica na klitorisu pruža poseban osećaj, a svideće vam se i njegova ruka na vašim grudima ispod majice – sve će delovati kao u žurbi i zabranjeno, što dodajte strast i zadovoljstvo.

12. Vrući metak

Ako želite da stvari zaista opstanu vrele, stavite mini vibrator između vas, dok ste u misionarskoj pozi. Oboje ćete se istopiti.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Нема коментара:

Постави коментар